Skip to content

Kulturhus Kruidenwijk is een multifunctioneel gebouw, waar diverse organisaties, verenigingen en andere partijen samenkomen. Contact opnemen kan via: kulturhus@dekruidenwijk.nl

Zo huisvest de wijkvereniging de Kruidenwijk in het Kulturhus en organiseren ze voor alle leeftijden verschillende activiteiten. Het Vertier van Zorgaccent zit ook bij ons in het pand, zij organiseren van maandag t/m vrijdag activiteiten voor ouderen.

Het wijkteam van Zorgaccent heeft een eigen kantoor waar ze regelmatig gebruik van maken. Het wijkteam van Aveleijn helpt ons elke maandag en dinsdag mee met diverse werkzaamheden. Ook is stichting De Welle actief onder andere met samen eten, bloemschikken en dansen.

Wij beschikken over een grote sporthal die we in 3 delen kunnen splitsen, zodat er 3 groepen tegelijk hun sport kunnen beoefenen. Diverse scholen en verenigingen maken gebruik van onze sporthal. In de sporthal zijn er ook mogelijkheden tot grote evenementen zoals onze jaarlijks voorjaarsmarkt/ preuverie.

Het Kulturhus is zeker ook geschikt voor vergaderingen, workshops, toneel, bloemschikken, samen eten, dansen, yoga, tai chi, feestje etc. Wij hebben 1 grote zaal en diverse kleinere zalen en een mooi café waar u terecht kunt. Mocht u vragen hebben over één van de zalen dan kunt u mailen naar kulturhus@dekruidenwijk.nl.

Wij verzorgen ook een lunch mocht u dat wensen. Wilt u graag een feest geven dan bent u van harte welkom, wij bespreken met u uw wensen en mogelijkheden om er een mooi en leuk feest van te maken.

Ook kinderfeestjes zijn bij ons welkom, bijvoorbeeld een disco feestje of anders. Heeft u vragen komt u gerust langs bij ons in het Kulturhus Kruidenwijk of stuur een mail naar kulturhus@dekruidenwijk.nl

Voor alle inwoners van de Kruidenwijk is er deze les, aangepast sporten, van GymsportVereniging Fysion.

De les is speciaal bedoeld voor mensen die zich, door een lichamelijke beperking en of een chronische aandoening, niet zo thuis voelen bij de reguliere sportlessen.

Er wordt vooral veel aandacht geschonken aan ontspanning tijdens de les en iedereen kan bij ons op haar of zijn niveau bewegen.

We nodigen iedereen uit om een 3 keer GRATIS mee te doen en te beleven hoe lekker het is om er even uit te zijn. Even kijken kan natuurlijk ook.

Als je daarna lid wil worden zijn de kosten € 14,45 per maand. Kijk voor meer informatie en lestijden op de website van Fysion.