Van de voorzitter oktober 2019

 Afhankelijk!

11 oktober jongstleden ben ik geopereerd en heb ik een nieuwe rechter knie gekregen.Links heb ik anderhalf jaar geleden al laten vernieuwen, dus ik weet een beetje wat mij de komende tijd te wachten staat. Ik ben in ieder geval afhankelijk van de mensen om mij heen die mij helpen, ophalen, wegbrengen, enzovoort.  

Zo ben je als wijkvereniging ook afhankelijk van de mensen om je heen, de vrijwilligers.Zonder hen kan een wijkvereniging niets. Gelukkig hebben wij nog steeds een mooi aantal enthousiaste vrijwilligers, maar dit moeten er echt meer worden.Voor sommige activiteiten lopen we, qua beschikbare vrijwilligers, echt op het randje.

We merken dat mensen het super vinden als wij iets organiseren, maar helaas staan er maar heel weinig mensen op met de vraag of ze ergens mee kunnen helpen.  Ik weet het. We hebben het allemaal druk en ook is de wijkvereniging niet de enige vereniging die vrijwilligers nodig heeft.

Dat je niet alleen afhankelijk bent van vrijwilligers bleek afgelopen 20 oktober. Alles was geregeld voor een mooi springkussenfestijn in de sporthal. Echter gooide een stroomstoring roet in het eten. Doodzonde, maar we gaan dit zeker nog een keer op de agenda zetten! 

Wat staat er nu nog op de agenda aan activiteiten? 8 november is er een gezellige griezelavond welke wordt georganiseerd door FUN! Kinderen van groep 4 t/m 8 zijn dan vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom in het Kulturhus! Voorafgaand aan deze avond hebben wij getracht zoveel mogelijk mensen in de Kruidenwijk te mobiliseren die er thuis een spannende aangelegenheid van maken. De kinderen die van plan zijn om naar het Kulturhus te komen kunnen de spanning vooraf mooi opbouwen door eerst langs deze adressen te lopen. We hopen uiteraard op veel deelnemende adressen en kinderen!

 Woensdag 20 november is er weer de altijd drukbezochte Pietenbingo! De zaal gaat open om 14.15 uur en van 14.30 tot 16.30 uur kunnen de kinderen deelnemen aan de bingo en zullen ze vermaakt worden door de aanwezige pieten. De kans is groot dat Sinterklaas zelf ook weer even tijd vrij kan maken om te komen. Misschien kan hij zelfs wel even weer de bingo presenteren! 

Mochten er onder de lezers nog idee├źn zijn die wij als wijkvereniging wellicht zouden kunnen oppakken, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens!
Met vriendelijke groet,
Marcel Otter

logo de kruidenwijk top

kulturhus

Agenda

Geen evenementen

Wat vind je er ook