Het Kulturhus

Aan het Kuperserf staat het Kulturhus, dat in 1994 geopend is als het Kruud'nhuus. Voor mensen die het dialect niet begrijpen, de naam betekent Kruiden Huis, een nogal logische naam in de Kruidenwijk.

 
Het Kulturhus wordt door de wijkvereniging gebruikt om er allerlei activiteiten te houden. Het wordt verhuurd aan alle verenigingen, stichtingen, organisaties en groeperingen welke op maatschappelijk, geestelijk, recreatief, educatief of cultureel gebied werkzaam zijn in de Kruidenwijk. 
Voor info mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel een van de beheerders:
Arthur 06-18609019

Ook is er bij het Kulturhus een sporthal gerealiseerd. Zie hiervoor de link in het menu.

 
Stichting De Welle organiseert diverse activiteiten zoals dansen voor senioren in het Kulturhus. Ook kan men er  op woensdag van 12.00 tot 13.30 uur gezellig samen eten tegen een kleine vergoeding.
 
Vanuit de wijkvereniging en het Kulturhus worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd:
Denk bijvoorbeeld aan de 80's & 90's party, Apres Ski party, After Summer party, Lady's night, WK voetbal, Super bingo, enz, enz.
 
U vind het Kulturhus aan het Kuperserf 43, 7443HC Nijverdal. Telefoon: 0548-623202
 
Wilt u een ruimte huren in het Kulturhus? Dit is ook mogelijk. Kijk voor het invulformulier op de "Zaal reserveren" link in het menu-item van het Kulturhus.

logo de kruidenwijk top

kulturhus

Wat vind je er ook