“Yoga geef je niet vanuit boeken, maar vanuit je hart.”
Dat is wat mij verteld werd op mijn eerste opleidingsdag en misschien wel hetgeen dat mij het meeste heeft geraakt van alles dat ik tot dusver heb mogen leren.
Vooral in yoga is het hebben van een docent die bij je past erg persoonlijk en belangrijk.In mijn lessen vind ik het belangrijk dat jij centraal staat en de ruimte krijgt om in contact te komen met jezelf, of dat nou fysiek of mentaal is, of beide.

Ik richt mijn lessen zo in dat jij de ruimte hebt om de les te gebruiken voor de doeleinden die op dat moment het beste bij jou passen.
Vanuit mijn hart, omdat ik jou die tijd voor jezelf wil geven. Mijn lessen bestaan doorgaans uit een combinatie van hatha yoga (dynamische bewegingen), yin yoga (rustig en effectief voor ontspanning, pijnverlichting en meer soepelheid in het lichaam), meditatie en mindfulness. 

 Dinsdag  19:30 - 21:00
 Woensdag  19:00 - 20:30
 Woensdag  20:45 - 22:15

"Yoga beoefen je niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten"
Mijn naam is Tina Kruisdijk en ik ben geboren en getogen in Almelo. Op mijn 17de ben ik vertrokken naar Leeuwarden om daar te gaan studeren. Tot die tijd ben ik altijd een danseresje geweest, maar dat heb ik vanaf dat ik ben gaan studeren losgelaten.
In 2006 kreeg ik de mogelijkheid om voor een half jaar naar Zuid-Afrika te vertrekken en na het afronden van mijn studie in Den Haag heb ik nog 3 jaar in Zuid-Afrika mogen wonen en daar mijn Master studie volbracht. In Zuid-Afrika kwam ik voor het in aanraking met spiritualiteit en de kracht van de natuur en sindsdien heeft het me nooit meer losgelaten. 
In 2010 ben ik teruggekeerd naar het mooie Twente en sindsdien diverse vormen rondom yoga gevolgd zoals Body Balance en Pilates totdat ik in 2015 zelf VeraFlow ben gaan geven. VeraFlow is een dansprogramma rondom houdingen uit de yoga. Door het geven van VeraFlow ben ik erachter gekomen dat ik niets liever doe dan lesgeven en raakte ik steeds meer geïntrigeerd in het verhaal achter de houdingen die ik gebruikte in mijn lessen. 

Voor verdieping ben ik begonnen met het volgen van yoga in 2016 en een jaar later werd het me duidelijk dat alleen het beoefenen van yoga niet meer genoeg was. Ik wou zelf yoga geven, mijn kennis delen en door middel van yoga mensen om me heen helpen. In oktober 2018 heb ik mijn opleiding tot yogadocente afgerond en mag ik doen wat ik zo graag doe.  Naast het geven van de lessen in het Kulturhus in Nijverdal geef ik ook les bij Luv2Move in Almelo, bij DRW Mood Studios in Nijverdal en aan de spelers van het eerste elftal van Heracles als onderdeel van hun hersteltraining.;

Wil jij ook weer de rust in jezelf terug vinden en heb je interesse in een gratis kennismakingsles? Neem een kijkje op www.oguruyoga.nl. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

logo de kruidenwijk top

kulturhus

Wat vind je er ook