Kinderdisco

Wat is er leuker dan 1x per maand, samen met je vrienden of vriendinnen, lekker los te gaan op de muziek die jij leuk vind? Super gezellig met elkaar naar een echte disco? Kom dan naar de disco in het Kulturhus! 
De kinderdisco is voor iedereen vanaf 7 jaar tot en met groep 8. Het is 1x per maand op een vrijdagavond en het begint om 19.00 uur. Het laatste nummer draaien wij om 21.00 uur. Wij bieden de kinderen een gezellige avond vol muziek en spelletjes. 
Wij vragen €1,00 entree per kind. Hiervoor krijg je een muntje en daar kun je dan drinken mee halen. Snoep is er uiteraard ook te koop. Dus hou hier in de gaten wanneer de eerstvolgende disco weer is en ga los! 
 
Vrijwilligers
Zonder vrijwilligers kan ook de kinderdisco niet bestaan!
1 Keer in de maand zijn wij op vrijdagavond van ongeveer 18:00u tot ongeveer 21:30u bezig met de kinderdisco. Op zo'n avond hebben we verschillende taken: Achter de bar de kinderen voorzien van drinken, snoepjes verkopen of gewoon mee dansen op de dansvloer en ondertussen de boel een beetje in de gaten houden.
Lijk het u leuk om een avondje te helpen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

logo de kruidenwijk top

kulturhus

Wat vind je er ook